ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός με σούπερ Μασούρα και Φαντιγκά

Ο Ολυμπιακός κατάφερε παρά την πειραματική ενδεκάδα που κατέβασε ο Πέδρο Μαρτίνς να πάρει την πρόκριση, αν και χρειάστηκε να φτάσουμε ως την παράταση για να κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, ξεκίνησε την αναμέτρηση με αρκετά νέα πρόσωπα όπως οι Καρβάλιο, Φαντιγκά, Κίτσος, Κανέ και Σουρλής. Ο Φαντιγκά μάλιστα πρόλαβε μέσα στα πρώτα 6 λεπτά να εντυπωσιάσει καθώς αρχικά στο 2′ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη και 4 λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0. Συγκεκριμένα ο Φαντιγκά κέρδισε τη μπάλα, έδωσε στον επίσης νεοαποκτηθόντα Καρβάλιο, ο οποίος πάσαρε εντυπωσιακά στον Φαντιγκά που την έστειλε στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά το δεύτερο γκολ παρά τις όποιες προσπάθειες, δεν ήρθε και έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπερ τους 1-0.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα και πίεσε αλλά οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το υπερ τους 1-0 χάρη στον Τζολάκη που έσωζε την εστία του. Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τους Φαντιγκά και Ελ Αραμπί, βάζοντας τους Μασουρα και Τικίνιο θέλοντας να κάνει και ροτέισον ενόψει της δύσκολης συνέχειας και θέλοντας να προστατέψει τους δύο πρώτους. Στη συνέχεια χρόνο πήραν και οι Ρόνι Λόπεζ, Κούντε και Μαντί Καμαρά αλλά η ομάδα δεν βελτιώθηκε. Ο Ρόνι Λόπεζ μπορεί να απείλησε αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ανέστη, όμως ο Παναιτωλικός τελικά στο 85′ ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα με τον Καρέλη δίνοντας σκορ πρόκρισης στον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Τελικά οι ερυθρόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και ο Μασουρας λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 91′ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και τον ματς στην παράταση!

Στην παράταση ο Ολυμπιακός είχε τον κυρίαρχο ρόλο, με τον Παναιτωλικό να παλεύει να κρατήσει το σκορ και το ματς να πάει στα πέναλτι, όμως υπολόγιζε ξανά χωρίς τον Γιώργο Μασούρα ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης βρήκε ξανά δίχτυα στέλνοντας τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!