ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε της ΑΕΚ στα “Δύο Αοράκια”.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν μόνο για ένα ημίχρονο καθώς στα πρώτα δύο δεκάλεπτα ο Ολυμπιακός δεν είχε ανεβάσει ταχύτητα στο παιχνίδι του και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με ένα δίποντο, 16-18 , και το δεύτερο μπροστά με τρεις, 32-29 (σκορ ημιχρόνου).

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι, ανέβασε τη διαφορά στο +16, και έδειξε οτι τελείωσε το ματς. Ήταν το διάστημα όπου ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν… Ολυμπιακός. Στην τέταρτη έφτασε τη διαφορά στο +18, όμως η ομάδα του Μπαρτζώκα χαλάρωσε και η ΑΕΚ με ένα σερί μείωσε στους 5 , δύο λεπτά πριν το τέλος. Το τρίποντο όμως του Γουόκαπ και το λέι απ του Σλούκα ξαναέφεραν τη διαφορά στο +10 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς, παρά ότι η ΑΕΚ μείωσε εκ νέου το σκορ, αλλά δεν υπήρχε χρόνος. Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε το ματς, επικράτησε με 76-70 και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον Προμηθέα, την Κυριακή στις 20 Φεβρουαρίου στις 17:00.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Παπανικολάου 16 (2), Βεζένκοφ 15 (2), Σλούκας 12 (2), Μάρτιν 11, Γουόκαπ 8 (1), Φαλ 7, Ντόρσεϊ 6 (2) και Λαρεντζάκης 1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!