ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Για σήμερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που είχε αναβληθεί και θα διεξαχθεί στο Γεωργιος Καραισκάκης.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε με τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την προετοιμασία της αναμέτρησης και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία άφησε εκτός μεταξύ άλλων και τους Ονιενκούρου, Κούντε και Λόπεζ. Συγκεκριμένα πήρε μαζί του τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Πρόκειται για τον εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα της Nova και συγκεκριμένα το Npvasports Prime.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 – Αγωνιστική 1️⃣7️⃣
🆚 Αστέρας Τρίπολης
🗓 2/3/2022 
🕐 19:00
🏟 Γ.Καραισκάκης
📺 Novasports Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!