ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλείστηκε με… δύο ισοπαλίες!

Το εκτός έδρας γκολ ήταν αυτό που τελικά στέρησε από τον Ολυμπιακό την είσοδο του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το 0-0 της Τούμπας, έφεραν ισοπαλία και στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με 0-0 στην κανονική διάρκεια και 1-1 στην παράταση και έμειναν εκτός τελικού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίψς με τον Μασούρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Βάλτσικ.

Έτσι οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οδηγήθηκε η αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί στο 103′ ο Ελ Αραμπί κέρδισε πέναλτι, το οποίο αρχικά, δεν του δόθηκε αλλά με τη χρήση VAR ο ρεφ το έδωσε. Εκεί ο Αλγερινός α λα Πανένκα σκόραρε και έγραψε το 1-0.

Όμως στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ με το καλημέρα κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον Τσόλακ και χάρη στο εκτός έδρας γκολ ο ΠΑΟΚ αφού δεν δέχτηκε άλλο τέρμα ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!