ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετο απόγευμα στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε έτσι και αλλιώς στα χέρια του την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, επιβλήθηκε στο ΣΕΦ του Κολοσσού με 93-74 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League και στρέφει όλη του την προσοχή στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν από το.. ξεκίνημα το μήνυμα στους αντιπάλους τους. Με τον Μουστάφα Φαλ να κυριαρχεί κάτω από την ρακέτα προηγήθηκαν με 7-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν (11-8 στο 7’), όμως, η είσοδος του Κώστα Σλούκα άλλαξε τα δεδομένα. Ο έμπειρος γκαρντ της δημιούργησε, οι Κώστας Παπανικολάου και Λιβιό Ζαν Σαρλ εκτέλεσαν και ο δείκτης της διαφοράς εκτινάχθηκε στους 17π. (29-12 στο 11’). Έκτοτε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φρόντισαν να διατηρήσουν τις αποστάσεις και έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +18 (43-25).

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε… Ο Κολοσσός προσπάθησε στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου να γίνει απειλητικός (45-32), όμως, ο Σάσα Βεζένκοφ ανέλαβε δράση στην επίθεση (52-35), η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα και έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν σταθερά τον απόλυτο έλεγχο (67-51 στο 30’). Παρότι το ματς είχε ήδη κριθεί, ο Ολυμπιακός δεν χαλάρωσε, όχι επιθετικά τουλάχιστον, με αποτέλεσμα να βρεθεί ακόμη και στο +22 (82-60 στο 35’). Το τελικό 93-74 ήρθε με τους «ερυθρολεύκους» να μην εκδηλώνουν την τελευταία επίθεση παρότι απέμεναν περίπου 20’’.

Δεκάλεπτα: 26-12, 43-25, 67-51, 93-74

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!