ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στις καθυστερήσεις με γκολάρα Λόπεζ!

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να κερδίσει τον ΠΑΣ και να επιστρέψει στις νίκες.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον ΠΑΣ Γιάννενα και επικράτησαν με σκορ 3-2, σε ένα ματς που παρά το ότι προηγήθηκαν με 2-0, ισοφαρίστηκαν σε 2-2 αλλά τελικά κέρδισαν με… buzzer beater. O Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Βατσλίκ, Βρουσάι, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί και είδε την ομάδα του νωρίς να ανοίγει το σκορ.

Τα γκολ για τους Πειραιώτες λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο, ήρθαν από τους Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκεζ όμως ο ΠΑΣ δεν άφησε το ματς.

Αρχικά στο 43′ και εν συνεχεία στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 80′ οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν την αναμέτρηση δημιουργώντας πολλούς πονοκεφάλους στην ομάδα του Μαρτίνς που για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξαν πως δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Παρόλα αυτά ο Ρόνι Λόπεζ λύτρωσε τον Ολυμπιακό και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με μια γκολάρα χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη που τον έφερε όλο και πιο κοντά στο 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!