ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε τον Παναθηναϊκό και έκανε το 1-0

Το 1-0 στη σειρά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έκανε ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια του για να κατακτήσει και το πρωτάθλημα μετά το κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση πάρα πολύ δυνατά κάνοντας ένα σερί 11-0 και εν τέλη τελειώνοντας το ημίχρονο μέχο τας δεκτεί μόλις 4 πόντους και τελικό σκορ πρώτης περιόδου 23-4.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός βρήκε κάπως τα πατήματα του και ισορόπησε κάπως το ματς αλλά η διαφορά παρέμεινε ψηλά. Συγκεκριμένα έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 18 πόντους (38-20). Να σημειωθεί πως στη δεύτερη περίοδο έπεσε καο γλίστρησε ο ΜακΚισικ και ο Μπαρτζώκας θέλοντας να τον προφυλάξει δεν τον ξαναχρησιμοποίησε ως το τέλος της αναμέτρησης.

Η τρίτη περίοδος ήταν πανομοιότυπη με τη δεύτερη καθώς ήταν σχετικά ισοροπημένη η κατάσταση με τον Ολυμπιακό να κρατά τη διαφορά διαρκώς στο +20 και τον Παπαπέτρου με τρίποντο buzzdr beater στο τέλος της τρίτης περιόδου, απλά να τη ρίχνει στους 17. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκλρώθηκε με τον Ολυμπιακό μπροστα με 55-38. Στα highlights του δεκαλέπτπυ αυτού ήταν η καρφωματάρα του Παπανικολάου πάνω στην άμυνα του Παπαπέτρου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός δεν άφησε τον Παναθηναϊκό ούτε να πλησιάσει στο σκορ και το 1-0 στη σειρά ήρθε πολύ άνετα. Τελικό σκορ 74-61.

Ντόρσεϊ 6, Παπανικολάου 8, Βεζένκοφ 12, Φαλ 14, Σλούκας 16, Μακκίσικ 5, Λαρεντζάκης 7, Μάρτιν 4, Γουόλκαπ 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!