ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα

Με όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Χάιφα στη ρεβάνς του 1-1 στο Ισραήλ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να κερδίσουν και να πάρπυν την πρόκριση σε ένα ματς που (όπως και πέρυσι) δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, οπότε μόνο αποτέλεσμα πρόκρισης και για τις δύο ομάδες είναι η νίκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του τους: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κίτσος, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ.

Η αναμέτρηση λοιπόν θα ξεκινήσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 22:00 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV, που είναι ο επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

⚽️​ ​𝗨𝗘𝗙𝗔 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 / 𝗤𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗥𝗼𝘂𝗻𝗱 𝟐 – 𝗟𝟐
🆚 𝗠𝗮𝗰𝗰𝗮𝗯𝗶 𝗛𝗮𝗶𝗳𝗮 🇮🇱
🏟 𝗚.𝗞𝗮𝗿𝗮𝗶𝘀𝗸𝗮𝗸𝗶𝘀
🗓 𝟮𝟕/𝟳/𝟮𝟬𝟮𝟮
⏰ 𝟮𝟐:𝟬𝟬
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀𝟭 𝗛𝗗

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!