Uncategorized

Μαρτίνς: “Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη αποτυχία”

Μετά το τέλος της βαριάς ήττας απο τη Μακάμπι Χάιφα, ο Πέδρο Μαρτίνς που είχε δηλώσει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στα ματς με τη Μακάμπι, τόνισε:

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όχι παίζοντας καλά σε όλο το πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας. Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε το πρώτο γκολ σε μια στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και κάναμε πολλά λάθη. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια, οφείλουμε να το παραδεχτούμε.

Μετά το δεύτερο γκολ υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, μας δυσκόλεψε με το πρέσινγκ και δεν είχαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε. 

Η ομάδα χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, αλλά υπάρχουν πολλοί στόχοι να κατακτήσουμε και πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις είναι η δουλειά και η δέσμευση. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη αποτυχία, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!