ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα είπε ο κόουτς μετά τη νίκη στο Αγρίνιο

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 1-2.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν κακοί και δεν πιέσαμε αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, δεν ήμασταν αμυντικά δυνατοί. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τοποθετηθήκαμε καλύτερα και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει περισσότερα λάθη στο παιχνίδι του. Καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι πάντα έτσι για εμάς και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη συνέχεια».

Το παιχνίδι το κέρδισε ο Ολυμπιακός ή το έχασε ο Παναιτωλικός; Επίσης ποια είναι η κατάσταση του Ζέλσον Μάρτινς;
Ο Μάρτινς ένιωσε μία μικρή θλάση, στο ίδιο σημείο που είχε και την προηγούμενη φορά, δεν είναι μεγάλη ωστόσο αυτό ένιωσε και θα το δούμε στη συνέχεια. Στο ποιος κερδίζει και ποιος χάνει στο ποδόσφαιρο, κερδίζεις ένα αντίπαλο εξαιτίας των λαθών που κάνει ο αντίπαλος ή χάνεις ένα παιχνίδι από τα λάθη που κάνεις εσύ. Τώρα πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου γιατί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελ Κααμπί είναι ιδιαίτερα έξυπνος ποδοσφαιριστής όχι μόνο γιατί έκλεψε την μπάλα αλλά συνέχισε σωστά και σκόραρε. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χρειάστηκε να γυρίσουμε το σκορ για να κερδίσουμε, αλλά κάποια στιγμή θα τιμωρηθούμε με αυτό αν δεν είμαστε όπως είπα και πριν προσεκτικοί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!