ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλή συνέχεια κόουτς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 4 χρόνια και λίγους μήνες, στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η ήττα από τη Μακάμπι, (βασικά… η βαριά ήττα από την Μακάμπι) ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, καθώς η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που έδειχνε πως το καράβι είχε πάρει λάθος δρόμο και ο Καπετάνιος ήθελε… αλλαγή.

Έτσι λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς φεύγει από τον Ολυμπιακό παρά το ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν ανανεώσει το συμβολαιο του πριν λίγους μήνες, δείγμα της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του.

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε από την μεριά του Μαρτίνς και η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε, οπότε η διακοπη συμβολαίου ήταν θέμα χρόνου.

Σε ευχαριστούμε για όλα κόουτς! Σίγουρα οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες από τις κακές, νίκες όπως αυτές με την Άρσεναλ, τη Μίλαν, τη Φενέρ και πολλές άλλες στην Ευρώπη, καθώς και αυτές στην Ελλάδα όπως η τεσσάρα στον Παναθηναϊκό, η πεντάρα στην ΑΕΚ και το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!