ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ιωνικός

Μπορεί τα φώτα να έχουν πέσει, και με το δίκιο τους, πάνω στο μεγαλύτερο μπαμ των των τελευταίων ετών και ένα από τα μεγαλύτερα όλων των εποχών, όμως η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στις αγωνιστικές της δραστηριότητες, αρχής γενομένης από σήμερα.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν, λίγες μέρες πριν την Ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League με αντίπαλο τη Νάντ, θα αντιμετωπίσουν για το πρωτάθλημα της Super League τον Ιωνικό απόψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

O Κάρλος Κορμπεράν για σήμερα θα έχει μαζί του, τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

Η αναμέτρηση λοιπόν με τον Ιωνικό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την Cosmote TV, τον επίσημο τηλεοπτικό συνεργάτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!