ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε τέτοια τετράδα στην άμυνα!

Μερικές φορές βλέπεις τους παίκτες που έχει ο Ολυμπιακός και πραγματικά απορείς; Πως μπορεί να του πάρουν το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και ο Κάρλος Κορμπεράν περιμένει απλά να “δέσει” η ομάδα ώστε να κάνει πλάκα σε όλους.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν μέσα σε 1.5 χρόνο έχουν φέρει ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να φέρουν στην άμυνα.

Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο του 2021 που ο Σωκράτης ήρθε από την Άρσεναλ. Η συνέχεια φέτος, τον Ιανουάριο του 2022 που ο Μανωλάς ήρθε από τη Νάποολι, τον Ιούνιο ο Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε χθες με τον Μαρσέλο που ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα πόσες ελληνικές αλλά και ευρωπαϊκές ομάδες διαθέτουν τέτοια ονόματα στην άμυνα, πραγματικά δεν ξέρω, και αναμφίβολα αυτή η τετράδα είναι από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη της ιστορίας του. Μένει να δούμε να δέσουν και στο χορτάρι, διότι ο ένας δίπλα στον άλλον απλά αλλάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!