ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βόλος ΝΠΣ

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό καθώς η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος της προπόνησης χθες το απόγευμα, ο προπονητής Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό ματς, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά και Βρσάλικο.

Η αναμέτρηση λοιπόν με τον Βόλο στο Γέωργιος Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα έχετε τη δυνατοτητα να την παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου τηλεοπτικού συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, την Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!