ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανείς δεν προκρίθηκε την πρώτη αγωνιστική – κανείς δεν αποκλείστηκε (video)

Αναμφίβολα θα μπορούσαμε να μιλάμε υπο καλύτερες συνθήκες αν ο Ολυμπιακός χθες δεν πληγωνόταν στις καθυστερήσεις από τη Ναντ.

Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ειδικά όταν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος το πληρώνεις. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τη διαιτησία αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Είναι μαθημένος άλλωστε στη Γαλλία να αδικείται.

Κάποτε ήταν το καθαρό γκολ του Τζιοβάνι με αντίπαλο τη Λιλ που δεν μέτρησε καθώς χρεώθηκε ο Βραζιλιάνος ως οφσάιντ, κάποτε ο Οκκάς στο Μονακό και τώρα το φάουλ που δεν δόθηκε στον Καμαρά.

Το βασικότερο όμως όλων είναι ότι είμαστε μόλις στην πρώτη αγωνιστική και από την πρώτη αγωνιστική κανείς δεν προκρίθηκε, ούτε αποκλείστηκε. Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο, πόσες φορές ο Ολυμπιακός κέρδισε στην πρώτη αγωνιστικλη αλλά δεν προκρίθηκε καθώς και έχασε και μετά προκρίθηκε. Δείτε:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!