ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλο μπάσκετ – Μεγάλο διπλό!

Με το σεξί ξεκινησε τις υποχρεώσεις του στην Euroleague ο Ολυμπιακίς και επικρστησε μέσα στη Βαρκελώνη της Μπαρτσελόνα με 70-80.

Ο​ι ερυθρόλευκοι λοιπόν, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης άργησαν να βρουν επιθετικό ρυθμό, αλλά παρόλα αυτά η διαφορά ήταν μόλις στο -3 στο τέλος του δεκαλέπτου, 16-13.

Στο δςύτερο όμως δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξανα και πήρε πολλά σε άμυνα και επίθεση από τις θέσεις “4” – “5” με τους Βεζένκοφ-Πίτερς και Μπολομπόι – Μπλακ να κυριαρχούν. Πρώτος σκόρερ ο Βεζένκοφ με 10 ενώ ο Πίτερς είχε 8. Σκορ ημιχρόνου 28-34.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξίσου εντυπωσιακό καθώς παρά το ότι οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν δύο φορές να προσπεράσουν ,όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν τη δύναμη και κατόρθωσαν στο φινάλε της τρίτης περιόδου να είναι και πάλι μπρστά στο σκορ και μάλιστα στο +8, με τον Βεζένκοφ να είχε φτάσει τους 16. Σκορ 3ης περιόδου Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 49-57

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ανέλαβε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Με τέσσερα σερί δικά του τρίποντα ο Ολυμπιακός σφράγισε το βράδυ και πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Τελικό σκορ, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 70-80

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοφ 20 (3), Λαρεντζάκης 12 (4), Μπολομπόι 12, Πίτερς 10 (2), Κάνααν 9 (1), Σλούκας 7, Γουόκαπ 5 (1), Μπλακ 3 και Παπανικολάου 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!