ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με ανατροπή μέσα στη Κρήτη!

Νικητής και μάλιστα με ανατροπή έφυγε από το Θ. Βαρδινογιάννης ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-2 του ΟΦΗ.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με μια εντεκάδα που δεν την είχαμε ξαναδεί καθώς ο νεαρός Ντόη έκανε ντεμπούτο. Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τον ΟΦΗ να απειλεί πρώτος με τον Γκερέρο, και τον Ολυμπιακό να απαντά με τον Μασούρα. Η εικόνα τπυ Ολυμπιακού προβλημάτιζε καθώς δεν δημιουργούσε και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν λίγο πριν βγει το ημίχρονο όταν προηγήθηκε φάουλ στον Τζολάκη, δεν δόθηκε, ο Μασούρας πήρε τη μπάλα… την έχασε μόνος του και ο ΟΦΗ βγήκε στην κόντρα, έβγαλε σέντρα και ο Ντόη στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 1-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 2 αλλαγές για τον Ολυμπιακό με τους δύο Ροντρίγκεζ να μπαίνουν στο ματς, ο Χάμες και ο Γκάρι, με τους Μασούρα και Ντόη να βγαίνουν εκτός. Λίγα λεπτά λοιπόν μετά την είσοδο τους, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Βρουσάι και ο Χάμες Ροντρίγκεζ το εκτέλεσε. Δυστυχώς ο Μανδάς έπιασε την πολύ ωραία εκτέλεση του Κολομβιανού, ο οποίος όμως δεν πτοήθηκε και ελάχιστα λεπτά αργότερα έβγαλε μια ονειρική ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκεζ ο οποίος έγραψε το 1-1. Εκεί φάνηκε οτι το γήπεδο … έγερνε και ο Ολυμπιακός πίεζε και το δεύτερο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Έτσι κι έγινε ο Βαλμπουενά έβγαλε μια σέντρα συστημένη στο κεφάλι του Μπακαμπού ο οποίος την κάρφωσε στα δίχτυα του Μανδά και έγραψε το τελικό 1-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!