ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο και ήττα…

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε ούτε σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ηττήθηκε με 0-3 από την Κάραμπαγκ.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την αναμέτρηση με ενδεκάδα που δεν περίμεναν πολλοί καθώς άρχισαν οι εξής 11: Τζολάκης, Αβιλα, Βρσάλικο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ και Ουί-Τζο.

Οι Αζέροι μπήκαν καλύτερα και μάλιστα έφτασαν στο γκολ νωρίς όμως ευτυχώς αυτό ακυρώθηκε καθώς ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε τη σέντρα ήταν οριακά οφσάιντ τη στιγμή που πήρε την μπάλα στην κατοχή του. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του. Απείλησε με εκπληκτικό φόαυλ του Μπιέλ και έχασε μεγάλες ευκαιρίες και με τους Σισέ, Ούι Τζο και Μπιέλ αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο στο 0-0 με τον Ολυμπιακό να έχει 10 τελικές με τις 4 στην εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ και Οπυμπιακός και Κάραμπαγκ έπαιζαν με πιο συντηρητικό τρόπο. Στα αξιωσημείωτα ήταν ότι ο Μαρσέλο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας έτσι το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα όλως λίγα λεπτά η Κάραμπαγκ βρήκε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 68′. Ο Μίτσελ τότε έκανε διπλή αλλαγή με τους Α. Καμαρά και Ινμπόνγκ Χουάνγκ με στόχο να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Κατι τέτοιο όμως δεν έγινε αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο και η ομάδα δέχτηκε άλλα δύο τέρματα και τελικά ηττήθηκε με το βαρύ 0-3.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!