ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα στη σεζόν

Την πρώτη του φετινή ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο θεσμό της Euroleagueκαθώς ηττήθηκε από τη Μονακό στο ΣΕΦ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένα δεκάλεπτο γεμάτο μάχες και ο Ολυμπιακός χάρη στον φανταστικό Γουόκαπ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεκαλέπτου αλλά η Μονακό είχε έναν ππλύ καλό Μάικ Τζέιμς που την κράταγε κοντά στο σκορ και τελικά της έδωσε προβάδισμα με ένα πόντο στο τέλος του δεκαλέπτου με 16-17.

Το ημίχρονο όμως βρήκε μπροστά τον Ολυμπιακό με 4 πόντους και σκορ 37-33, με έναν εξαιρετικό Μακ Κίσικ που έδωσε ώθησει στο ΣΕΦ για το προβάδισμα και ήταν ο πρώτος σκόρερ με 10 πόντους.

Το τρίτο δεκάλεπτο όμως δεν ήταν και το καλύτερο του, η Μονακό παρά το ότι έχασε το πεοβάδισμα, πάτησε γκάζι και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με το υπερ της 51-56. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι Μονεγάσκοι δεν σταμάτησαν το σερι τους και έφτασαν τη διαφορά στο +12 (54-66) εκμεταλευόμενοι τα λάθοι των παικτών του Ολυμπιακού.Οι ερυθρόλευκοι ψαλίδησαν τη διαφορά αλλά οι Μονεγάσκοι την λεφτασαν λίγο πριν το τέλος ξανά στο -12 (68-80) και κάπου εκεί τελείωσε το… έργο. Τελικά η δοαφορά μαζεύτηκε και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 76-81.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!