ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματισμός και ήττα…

Δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μίτσελ να αρχίζει με τους Τζολάκης, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες και Σεντρίκ Μπακαμπού. Οι ερυθρίλευκοι μπήκαν καλύτερα πιέζοντας σε όλο το γήπεδο αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός και προγήθηκε με αυτογκόλ του Σωκράτη ύστερα από κόρνερ. Από εκεί και πέρα ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε. Επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού που του έλειπε μόνο το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με τον Χάμες στο 37′ με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ με τις δύο ομαδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.

Στην εναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε κάποια αλλαγή, όπως και ο ΠΑΟΚ αλλά ο δικέφαλος του Βορρά ευτύχισε ξανά να προηγηθεί αυτή τη φορά με τον Νάρεϊ με όμορφο σουτ που δεν μπόρεσε να σώσει ο Τζολάκης. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι αλλά το VAR ζήτησε από τον διαιτητή να το ξαναδεί και τελικά το πήρε πίσω. Ο Μίτσελ ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί και αργότερα και τον Ουί Τζο μήπως και το γκολ της ισοφάρισης έρθει. Τελικά το γκολ δεν ήρθε ποτέ και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!