ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια με τη Φράιμπουργκ

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στην Φράιμπουργκ, που θα διεξαχθεί στο «Europa-Park Stadion» την Πέμπτη 27/10/2022, στις 22:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25 του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης: Την Πέμπτη 13/10 μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και την Παρασκευή 14/10 (10:00 – 18:00) για όλους τους φιλάθλους, σε περίπτωση διαθεσιμότητας εισιτηρίων.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του ή την κάρτα φιλάθλου, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 29€ και 55€ (διαθέσιμα μόνο για τους κατόχους Ε/Δ VIP, VVIP και σουιτών) και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!