ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίο με ήττα και τώρα… Λεωφόρος

Ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Ολυμπιακό ύστερα και από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε με τη Ναντ, γνωρίζοντας όμως μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά με 0-2.

Ο Μίτσελ όπως είχαμε αναφέρει προτίμησε να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής και έτσι ξεκίνησε με τους Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Βρουσάι, Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το παιχνίδι δεν ήταν άξιο σχολιασμού καθώς Ολυμπιακός και Ναντ δεν πρόσφεραν κάποιο ιδιαίτερο θέαμα, με τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος να είναι πολύ καλύτερος των Γάλλων, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Στην επανάληψη ο Μίτσελ μεταξύ άλλων έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Σαπουντζή, Βρσάλικο, Μαρσέλο και Σισέ κατεβασε ταχύτητα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 78′ η Ναντ (που ήθελε το γκολ για να προκριθεί στους 32 του Europa League) να βρει δίχτυα και να κάνει το 0-1 που της έδωσε την πρόκριση αφήνοντας τρίτη την Κάραμπαγκ. Μάλιστα η Ναντ ήθελε να εξασφαλίσει την 2η θέση και έτσι ο Μπλάς κρέμασε τον Τζολάκη γράφοντας το τελικό 0-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!