ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κέρδισε την ΑΕΚ μόνο… 25-0

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 25-0 της ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκανε το «έξι στα έξι». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κυριάρχησαν απόλυτα επί των «κιτρινόμαυρων», προηγήθηκαν με 13-0 στο ημίχρονο και με «μηδέν» γκολ παθητικό, πανηγύρισαν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη στον Πειραιά, διευρύνοντας το απόλυτα νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα! Πρώτοι σκόρερ του ματς ήταν οι Βάμος και Φουντούλης, με πέντε τέρματα, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Φιλίποβιτς, Γενηδουνιάς και Μπούσλιε.

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς ήταν εντυπωσιακό. Δύο λεπτά μετά την έναρξη, το σκορ ήταν στο 3-0, με τον Βάμος να σκοράρει στο 6:07. Με γκολ του Παπαναστασίου στο 3:31, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν στο 6-0, ενώ ο Βάμος σκόραρε για τέταρτη φορά (2:05) και «έγραψε» το 7-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Θρύλος «μπήκε» δυνατά και στη δεύτερη περίοδο, κάνοντας το 8-0, με τον Παπαναστασίου (7:09). Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν πέντε ακόμα τέρματα και «έκλεισαν» το ημίχρονο με 13-0. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας στο 20-0, στα 56 δευτερόλεπτα, με το πέμπτο γκολ του Φουντούλη. Στα 20 δευτερόλεπτα, ο Δήμου «βρήκε» δίχτυα στην κόντρα, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να «σφραγίζουν» την τρίτη περίοδο με 21-0. Ίδια εικόνα και στο τέταρτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νίκη με 25-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 6-0, 8-0, 4-0

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!