ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα με ισοπαλία στη Super League 2

Ντεμπούτο για τον Ολυμπιακό Β’ για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 στο Νότιο Όμιλο. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε εκτός έδρας την Επισκοπή και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1, αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν από νωρίς του δευτέρου ημιχρόνου με παίκτη λιγότερο, παρόλα αυτά όμως το πάλεψαν και μπόρεσαν να πάρουν την ισοπαλία σχεδόν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός Β’ στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας και μπόρεσε να δημιουργήσει ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Καλογεράκη. Μάλιστα στο 18′ είχε την καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου, όταν ο Κωστή έκανε την κάθετη μπαλιά στον Βοΐλη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ πλάσαρε όμως ο Καλογεράκης έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν άλλη μία καλή στιγμή, σέντρα του Νίκολιτς με τον Καράκουτη να κάνει το σουτ στην κίνηση όμως ο Καλογεράκης μπλόκαρε σταθερά. Δύο λεπτά αργότερα, 39′, οι γηπεδούχοι είχαν τη δική τους καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σταθόπουλου, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ μπήκε και πάλι δυνατά, μάλιστα μέσα σε πέντε λεπτά είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, στο 48′, ο Μαρίνος εκτέλεσε κόρνερ με τον Χρυσόπουλο να πιάνει την κεφαλιά χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Νταμπό έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον Καλογεράκη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρίνος και απείλησε ο Καράκουτης με το κεφάλι όμως ο Πολίτης της Επισκοπής πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο 55′ οι Κρητικοί απείλησαν με το σουτ του Σταθόπουλου και στο 57′ ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Μαυρουδής. Η Επισκοπή βρήκε τον τρόπο με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών να προηγηθεί, όταν ο Χοβανισιάν έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και άνοιξε το σκορ. Μία φάση η οποία ξεκίνησε με φάουλ στον Βοΐλη και επίσης στη συνέχεια παίκτης της Επισκοπής χρησιμοποίησε το χέρι για να κοντρολάρει την μπάλα και στην εξέλιξή της μπήκε το γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» όμως παρά το γεγονός πως ήταν με δέκα παίκτες για παραπάνω από μισή ώρα, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να το πανηγυρίσουν δεόντως καθώς έδειξαν ότι δεν παράτησαν το ματς μετά το γκολ που δέχτηκαν. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λιάτσο, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Καλογεράκη και στην επαναφορά ο Κατσουλίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι πριν την έναρξη του αγώνα, είχαν ετοιμάσει μία μίνι γιορτή στο γήπεδο με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Επισκοπή (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Πολίτης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Λάμτσε, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι (59′ Κρίκλοου), Σκεντεράι (84′ Νταμπίζας), Σταθόπουλος (73′ Βουκελάτος), Χοβανισιάν, Παπαδόπουλος (73′ Αμπαφού).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Οκκάς): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος (87′ Κεραμιδάς), Νταμπό, Κωστή (87′ Λιάτσος), Νίκολιτς (87′ Κατσουλίδης), Μαυρουδής, Μαρίνος (72′ Κουτσίδης), Βοΐλης, Χρυσόπουλος, Κινκουέ, Καράκουτης (60′ Τσέλιος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!