ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ

13 του μήνα σήμερα και η 13η αγωνιστική της Euroleague έφτασε.

Ο τρίτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την πρωτοπόρο Φενέρ σε ένα ματς που αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Δυσυυχώς και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικά προβλήματα. Ο Μπαρτζώκας χθες δεν προπόνησε τους ΜακΚίσικ και Γουόκαπ οι οποίοι στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν προβλήματα, ενώ πρόβλημα πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα είχε και ο Μπλακ και δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο κόουτς όμως θα περιμένει να δει μέχρι τελευταία στιγμή σε τι κατάσταση θα είναι και αναλόγος θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι.

Προβλήματα όμως έχει και η Φενερμπαχτσέ. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει στους Τζόναθαν Μότλι, Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντισόν Πιερ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς. Εκτός της αυριανής αναμέτρησης θα είναι και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports 4.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟏𝟑
🆚 𝗙𝗲𝗻𝗲𝗿𝗯𝗮𝗰𝗵𝗲
⏰ 20:00
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 4

Διαβάστε πως αποχαιρέτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός τον Γιάννη Διακογιάννη ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!