ΜΠΑΣΚΕΤ

Κινδύνεψε να χάσει αλλά από συνήθεια τους κέρδισε για 9η σερί φορά!

Όχι μία και δύο… ούτε τρεις και τέσσερις… ούτε πέντε και έξι… ούτς εφτά και οκτώ… αλλά 9 σερί νίκες απέναντι στον ΠΑΟ μετρά πλέον ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι αν και έκαναν ένα… καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο και το κουβαλούσε σε όλο το υπόλοιπο ματς, τελικά κέρδισε με 68-66.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλυτερα στο παιχνίδι και έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 10 πόντους μπροστά στο σκορ… Παρόλα αυτά η ομάδα έπαθε.. μπλακ άουτ στο δεύτερο δεκάλεπτο και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟ , όχι απλά να ισοφαρίσει αλλά να κλείσει και το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ.

Στη τρίτη και τέταρτη περίοδο είχαμε ένα σκληρό ματς με δυνατές άμυνες, και οι δύο αιώνιοι πήγαιναν πόντο πόντο και όποτε ο Ολυμπιακός ξέφευγε, ο ΠΑΟ με τρίποντα.. που δεν μπαίνουν μείωνε, όπως αυτά των Λι και Μπέικον. Τελικά το ματς έγινε κανονικό ντέρμπι και αν ο Μπέικον στην τελευταία επίθεση ήταν πιο εύστοχος ίσως να είχαμε άλλο αποτέλεσμα… Αλλά είπαμε… δε θα μπαίνουν κι όλα!

Έτσι ο Ολυμπιακός κέρδισε για 9η σερί φορά τον Παναθηναϊκό και απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει τελικών καθώς ο ΠΑΟ γνώρισε τη δεύτερη φετινή του ήττα.

Δείτε το απίστευτο σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!