ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε την Καρδίτσα και τώρα… Παναθηναϊκός

Νικητής από την έδρα της Καρδίτσας έφυγε ο Ολυμπιακός και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό

Οι ερυθρόλευκοι που αγωιστηκαν χωρίς τους Κάνααν, Βεζένκοφ και Πάπας πέρασαν νικηφόρα και από την Καρδίτσα και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Euroleague με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν μπήκε δυνατά και η διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη κάτι που άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορε 29-41.

Οι οδηγίες ρου Μπαρτζώκα στο ημίχρονο φαίνεται πως άλλαξαv τον τρόπο προσέγγισης των παικτών και η διαφορά έκλεισε στο +17, με σκορ 52-69, δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε έτσι ο αγώνας με σκορ 75-89.

Ολυμπιακός: Παπανικολάου 13, Μακκίσικ 15, Πίτερς 16, Γουόλκαπ 9, Φαλ 3, Μπλακ 9, Λούντζης 8, Μπολομπόι 7, Λαρεντζάκης 7, Σλούκας 2

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!