ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρωτικό μπάσκετ!

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πραγματικά ολοκληρωτικό μπάσκετ και έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 117-71!

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή με τον Ολυμπιακό να ξεκινά με απανωτά τρίποντα και βρίσκοντας σκορ από έξι διαφορετικούς πάικτες, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με κάτι παραπάνω από double score (31-15).

Το πόδι δεν έφυγε από το γκάζι ούτε στη δεύτερη περίοδο και βρήκε περίπου του ίδιους πόντους με το πρώτο δεκάλεπτο όπου πςτυχε 31. Τώρα πέτυχε 30 και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με το 61-35 να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά.
Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε πετύχει 61 πόντους αλλά είχε μόλις έναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων, τον Βεζένκοφ που είχε 10 και ακολουθούσε ο Κάαναν με 9, ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Μπλακ και Πίτερς, χωρίς όμως να υστερεί κανένας.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξίσου εντυπωσιακό με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκουν 23 πόντους και τους Βεζένκοφ – Φαλ να μην σταματούν, ενώ το τρίποντο από το κέντρο του Γουόκαπ ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια βραδιά όνειρο που νίκησε το ολοκληρωτικό μπάσκετ! Σκορ τρίτης περιόδου λοιπόν, 84-55.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε φτάσει ήδη της 100 πόντους έξι λεπτά πριν λήξει ο αγώνας, αλλά δεν σταμάτησε οπυτε εκεί. Έφτασε τους 117 πόντους σε ένα ματς που η τελική διαφορά έφτασε τους 46 πόντους. Επόμενος αντίπαλος η Φενέρμπαχτσε την άλλη βδομάδα.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 19 (4), Πίτερς 15 (3), Φαλ 15, ΜακΚίσικ 13 (1), Λαρεντζάκης 11 (3), Κάνααν ​9 (​3​),​ Μπλακ 9, Σλούκας 8 (1), Γουόκαπ 6 (2)​, Μπολομπόι 5, Λούντζης 4 και Παπανικολάου 3 (1)​​.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βίρτους Μπολόνια ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!