ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν τα κατάφερε στο Μονακό ο Ολυμπιακός

Δεν τα κατάφερε στο Μονακό ο Ολυμπιακός όπου και ηττήθηκε από τους Γάλλους με 64-60

Οι ερυθρόλευκοι αν και ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και έκαναν ένα σούπερ πρώτο δεκάλεπτο, η εικόνα δυστυχώς άλλαξε σε δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο και έχασε το προβάδισμα που είχε. Το επιμέρους σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν 8-20 υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά στο δεύτερο η Μονακό με μπροστάρη τον Μάικ Τζέιμς ψαλίδησε τη διαφορά και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 31-34 υπερ του Ολυμπιακού.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος. Πέτυχε μόλις 8 πόντους αλλά έκανε ταυτόχρονα και 8 λάθη, ενώ είχε 7 (λάθη) σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Έτσι βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ και δυστυχώς έμεινε πίσω για αρκετή ώρα. Στην τελευταία λοιπόν περίοδο οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω με 7, γύρισαν την κατάσταση, ισοφάρισαν αλλά οι τελευταίες άστοχες επιθέσεις της τής στέρησαν το ματς και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 64-60. Από τον Ολυμπιακό πολύ καλός ήταν ο Πίτερς, ενώ ο Βεζένκοφ δείχνει πως δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του μετά τον τραυματισμό του.
Δυστυχώς η Μονακό, εκμεταλλεύτηκε την κακή ημέρα του Ολυμπιακού που μέτρησε μόλις 10 επιθετικά ριμπάουντ, 15 λάθη και  12/21 ελ. βολές.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Πίτερς 12 (4), Σλούκας 10 (1), Φαλ ​9, Παπανικολάου ​7​ (1),​​ ​Μπλακ 7, ΜακΚίσικ 6 (1), Βεζένκοβ 4​, Κάνααν 3 (1) και Λαρεντζάκης 2​​.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!