ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα ηττήθηκαν χθες από Ρεάλ Μαδρίτης και Βιλερμπάν αντίστοιχα και έτσι ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη σήμερα για να είναι μόνος πρώτος και ωραίος, “καπαρώνοντας” τη Ρεάλ αφού την έχει κερδίσει δύο φορές, και οι άλλοι όπως είπαμε έχασαν.

Με στόχο δηλαδή τη νίκη και το 14-7 θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς μετά την τετραπλή ισοβαθμία της προηγούμενης βδομάδας τώρα θα έχει μόνο την Ρεάλ (την οποία βέβαια προσπερνάει όπως προείπαμε).

Για να συμβεί όμως αυτό, ο Ολυμπιακός θα πρέπει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι, η οποία μέσα στο Ισραήλ του είχε κάνει ζημιά και τον είχε κερδίσει. Οι Ισραηλινοί από την άλλη θέλουν και αυτοί πάση θυσίας τη νίκη καθώς είναι όγδοοι με 11-9 και στόχος τους είναι η 8αδα!

Η αναμέτρηση λοιπόν αν και αρχικά είχε οριστεί για τις 21:00, όπως ενημερώσαμε μέσα στη βδομάδα, θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη Nova και το Novasports Prime.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟐𝟏
🆚 𝗠𝗔𝗖𝗖𝗔𝗕𝗜​ 𝗧𝗘𝗟 𝗔𝗩𝗜𝗩​
⏰ 21:30
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!