ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκησε και έμεινε πρώτος και καλύτερος

Νίκη που τον κράτησε στην πρώτη θέση πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς νίκησε τη Μακάμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Μακάμπι ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και παίζοντας πολύ δυναμικά στην άμυνα έφτασε τη διαφορά αναγκάζοντας τους ερυθρόλευκους σε άσχημα ποσοστά ενώ ήταν κακός και στις βολές! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πάντως αντέδρασαν και περιόρισαν τη ζημιά και ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο πίσω στο σκορ με 24-25.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα πολύ καλό σερί ο Ολυμπιακός έστειλε αυτός τώρα τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και μπήκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με σκορ 51-36. Στα δυσάρεστα, ο τραυματισμός τους Σλούκα στη μέση που αποχώρησε για τα αποδυτήρια νωρίτερα από τη λήξη του, και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και αυτή τη φορά υπερ της Μακάμπι που από τους 15 που έκλεισε πίσω στο ημίχρονο, έκλεισε τη διαφορά στο -7, 71-64, και αυτό έγινε διότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν συγκεντρωμένος στα τελευταία 2 λεπτά του, παρά το ότι κραταγε ένα πριβάδισμα.

Έτσι το ματς απέκτησε ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο, και μπορεί λίγο πριν το τέλος ο Ολυμπιακός να έφτασε τη διαφορά στο +15, η Μακάμπι έδειξε τη μαχητικότητα της και ένα λεπτό πριν το τέλο την έφτασε στους 6! Εκεί όμως ο Γουόκαπ με τρίποντα έστειλε τη διαφορά στους 9 και έτσι χρόνος δεν υπήρχε για άλλο… δράμα και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 95-89, με τους διαιτητές να παίζουν με τα νεύρα όλων μς το χρόνο, αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ ​23 (​2​),​ ΜακΚίσικ 13 (1)​, Παπανικολάου ​10 (1)​, Κάνααν 9 (2), Πίτερς 9 (2), Γουόκαπ 9 (1), Μπλακ 9, Λαρεντζάκης 8 (2), Σλούκας 3 και Φαλ 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!