ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε την Ισπανία δεύτερο του σπίτι!

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός για τη Euroleague και πάλι μέσα στην Ισπανία, αυτή τη φορα απέναντι στη Βαλένθια.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, κέρδισαν στην Ισπανία και τη Βαλένθια με υπέροχο μπάσκετ στο β’ημίχρονο.

Τι κι αν το ματς δεν ξεκίνησε όπως θα έπρεπε με τη Βαλένθια να παίρνει σοβαρό προβάδισμα, όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Από το πρώτο κρατάμε την κακή πρώτη περίοδο όπου οι Ισπανοί πλήγωσαν τον Θρύλο από το τρίποντο, όμως στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός εδειξε δύο πρόσωπα. Αρχικά έκανε ένα 15-0 και εν συνεχεία η Βαλένθια του έκανε με τη σειρά της ένα 15-0, το οποίο έφερε το σκορ ημιχρόνου στο 45-35.

Στην τρίτη και τέταρτη περίοδο όμως ο Ολυμπιακός ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πάτησε το γκάζι και με επιμέρους σκορ 13-30 στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ και δεν ξανα είδε την πλάτη της Βαλένθια. Ηγετικό ρόλο είχε και πάλι ο Αρχηγος του, Κώστας Παπανικολάου με 4 στα 6 τρίποντα άλλαξε το ματς, όπως και κ εκπληκτικός Γουόκαπ με 13 πόντους και χωρίς να υστερεί κανείς έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 85-92.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Παπανικολάου ​22 (4), Βεζένκοφ 20 (1), Γουόκαπ 13 (3), ΜακΚίσικ 11 (3), Σλούκας 10 (1), Κάνααν 7 (1), Φαλ 5 και Μπλακ 4.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!