ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

O Ολυμπιακός χθες το απόγευμα πέτυχε μια άνετη νίκη με αντίπαλο τον Άρη με 82-51 και προκρίθηκε στους 4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Εκεί η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό που πέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου με 87-80. Στόχος φυσικά και των δύο ομάδων η πρόκριση στον τελικά και κατάκτηση του τροπαίου, με τον Ολυμπιακό φυσικά να είναι το φαβορί, αλλά τον Παναθηναϊκό να θέλει να πετύχει και αυτός κάτι, καθώς είναι αλλιώς να διεκδικείς ένα τρόπαιο σε μονούς αγώνες και αλλιώς σε σειρά αγώνων όπως δηλαδή είναι το πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:15 στα “Δύο Αοράκια” με τη μεταδοση να είναι από την ΕΡΤ και συγκεκριμένα την ΕΡΤ3, ενώ λίγο νωρίτερα (στις 17:15) θα διεξαχθεί ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Οι δύο ομάδες εκτός από το μπάσκετ όμως θα αναμετρηθούν και στο βόλλεϋ σήμερα για το πρωτάθλημα της Volley League, όπου θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και αυτή την αναμέτρηση από την ΕΡΤ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

🏀 𝗙𝟖 𝝟𝝪𝝥𝝚𝝠𝝠𝝤𝝪 𝝚𝝠𝝠𝝖𝝙𝝖𝝨 – Ημιτελικός
🆚 𝝥𝝖𝝤
🗓 18/2/2023
🕐 1​9​:​1​5
🏟 “Δύο Αοράκια”
📺 𝗘𝗣𝗧𝟯

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!