ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

O Ολυμπιακός εκτός από το μπάσκετ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) θα αντιμετωπίσει σήμερα, και στο βόλλεϋ τον Παναθηναϊκό.

Μετά τη σπουδαία λοιπόν, πρόκριση στον όγδοο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, δίνοντας ένα ακόμα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την επική ανατροπή-νίκη με 4-1 σετ στο Μαρούσι, στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup, ο Θρύλος τίθεται και πάλι αντιμέτωπος με τους «πράσινους», τους οποίους υποδέχεται στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Έτσι λοιπόν για σήμερα, Σάββατο (18/2) στις 21:30 ζωντανά από την ΕΡΤ 3, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», θα εχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το αιώνιο ντέρμπι για τη 15η αγωνιστική της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος, στο +8 (38-30) από τον Παναθηναϊκό, θέλουν «καθαρή» νίκη στο Ρέντη, ώστε να εξασφαλίσουν το τρίποντο και να ξεφύγουν με +11.

Διαβάστε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ σήμερα, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!