ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Έφτασε η μέρα για την οποία ζουν και αναπνέουν αρκετοί φίλαθλοι στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε ένα αιώνιο ντέρμπι διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Πράσινοι είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία από τους ερυθρόλευκους.

Έτσι λοιπόν ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να ψαλιδίσουν τη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει στους 5 βαθμούς και να τη στείλουν στους 2 και να μπουν για τα καλά στην υπόθεση τίτλος λίγο πριν τα play off.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας, δίχως έτσι να δείχνει τα… “φύλλα της τράπουλας” τα οποία διαθέτει, αλλά σίγουρα θέλοντας να πάρει το τρίποντο που τόσο πολύ του στέρησαν στον πρώτο γύρο με το ανύπαρκτο πέναλτι του Άβιλα. Η αναμέτρηση λοιπόν θα ξεκινήσει στις 20:30 και όσοι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε μέσα από το Γεώργιος Καραϊσκάκης θα μπορεσετε να τη δείτε από τις τηλεοράσεις σας και το Cosmote Sports 1 HD.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗠𝗗-𝟐𝟒
🆚 𝝥𝝖𝝤
🏟 Γ.Καραϊσκάκης
🗓 25/2/2023
⏱ 𝟐𝟎:𝟯𝟎
📺 𝗖𝗼𝘀𝗺𝗼𝘁𝗲𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 1 HD

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!