ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους στο Ρέντη για το ματς στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Μίτσελ, ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή του αγώνα, την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Σίγκυρα πρόκειται για μια κομβική αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κρατήσουν άμεση επαφή με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

⚽️ 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 🇬🇷 𝗠𝗗-𝟐𝟏
🆚 𝝥𝝖𝝤𝝟
🏟 Τούμπα
🗓 5/2/2023
⏱ 20:30
📺 𝗡𝗼𝘃𝗮𝗦𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!