ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε τον Παναθηναϊκό για 13η σερί φορά… έτσι απλά!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία λοιπόν καθώς ο Ολυμπιακός κέρδισε για 13η σερί φορά τον Παναθηναϊκό.

Τι κι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε ένα σχετικά κακό πρώτο ημίχρονο. Τι κι αν τα στατιστικά του από το τρίποντο ήταν πολύ άσχημα, η ομάδα του Πειραιά έδειξε καρδιά και κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 81-73.

Οι πρώτες δύο περίοδοι ήταν σχετικά ισοροπημένες με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλεύεται το ότι ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος από το τρίποντο καθώς δεν ευστόχησε σε κανένα στο πρώτο ημίχρονο και έτσι οι πράσινοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια με 33-38.

Στην τρίτη περίοδο τα πράγματα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έβαλε το πρώτο του τρίποντο με τον Κώστα Παπανικολάου, όμως συνέχισε να είναξ άστοχος και έτσι τις λύσεις τηε βρήκε από αλλού και με επιμέρους σκορ 24-10 έδειξε τα δόντια του. Όμως με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο Παναθηναϊκός έκανε ένα σερί 8-0 και είχαμε πάλι ντέρμπι. Εκεί ανέλαβε ο Γουόκαπ με τον Μπλακ ενώ ένα καθοριστικό μεγάλο τρίποντο του Βεζένκοφ τελείωσε τον Παναθηναϊκό και έτσι ήρθε το τελικό, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 81-73.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Μπλακ 21, Βεζένκοβ 19 (1), Γουόκαπ ​11 (1), Φαλ 8, ΜακΚίσικ 5, Λαρεντζάκης 5, Σλούκας 5, Πίτερς 4 και Παπανικολάου 3 (1)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!