ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Τι κι αν τον έχει νικήσει 12 σερί φορές;
Τι κι αν έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και ο άλλος παλεύει να μη βγει τελευταίος;

Ο Ολυμπιακός σήμερα στο ΣΕΦ θέλει να κάνει ξανά τη… δουλειά του απέναντι στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά για την Euroleague!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λοιπόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 32η αγωνιστική της Euroleague και έχοντας απομείνει μόλις τρία ματς πριν το τέλος της Regular season, o Ολυμπιακός θέλει το τρία στα τρία για να τερματίσει και τυπικά πρώτος και καλύτερος.

Ο Μουσταφά Φαλ θα αγωνιστεί κανονικά παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός μάχης απέναντι στη Βιλερμπάν την Τετάρτη, ενώ ο Κάαναν παραμένει αμφίβολος. Στην άλλη πλευρά ο Σερέλης δε θα έχει τους Πονίτκα, Ουόλτερς και πιθανόν και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ επιστρέφει ο Αγραβάνης.

Το ντέρμπι αιωνίων – γιατί καλώς ή κακώς πάντα ντέρμπι είναι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μέσω του Novasports Prime.

🏀 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗹𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗿 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 – 𝗚𝗮𝗺𝗲 𝟑𝟐
🆚 𝗣𝗔𝗢
⏱ 21:​30​
🏟 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
📺 Novasports Prime

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!