ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε Βιλερμπάν και πλεονέκτημα έδρας!

Την 22η νίκη του πέτυχε στη φετινή Euroleague ο Ολυμπιακός και κλείδωσε έτσι το πλεονέκτημα έδρας ενώ παρέμεινε φυσικά και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ξεκίνησε με όπλο του την εξαιρετική του άμυνα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με θετικό πρόσημο και με το υπερ του 22-13.
Η δεύτερη πάντως περίοδος δεν ήταν όπως η πρώτη. Οι Γάλλοι και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 16 πόντους έκαναν ένα σερί 11-0 και από το 29-13, βρέθηκαν στο 29-24, όμως ο Σακίλ ΜακΚίσικ πήρε το όπλο του και βοήθησε τον Ολυμπιακό να αυξήσει ξανά τη διαφορά και έτσι το ημίχρονο να βγει με σκορ 37-29, με τους Πειραιώτες πάντως να είναι πολύ κακοί από το τρίποντο, μετρώντας 2 στα 14.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες πάτησαν πάλι γκάζι και εκτόξευσαν τη διαφορά με το τέλος της τρίτης περιόδου στο +17 και συγκεκριμένα στο 56-39, οπότε η τέταρτη περίοδος ήταν… σχεδόν διαδικαστικού χαρακτήρα όπου η διαφορά έφτασε τελικά τους 26 πόντους υπέρ του Θρύλου και έτσι φτάσαμε στην άνετη επικράτηση του πρωτοπόρου εναντίον του τελευταίου με τελικό σκορ 81-55… Σειρά τώρα την Παρασκευή έχει ο Παναθηναϊκός. (Δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (1), ΜακΚίσικ 11, Παπανικολάου ​10​, Βεζένκοβ 9 (1), Πίτερς 8 (1), Λαρεντζάκης 7 (2), Μπλακ 6, Μπολομπόι 6, Πάπας 5 (1), Λούντζης 4 και Σλούκας 4.

Δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!