ΜΠΑΣΚΕΤ

Και η σειρά… πήγε στο 1-1

Ο Ολυμπιακός μπέρδεψε την κατάσταση καθώς ηττήθηκε στο ΣΕΦ από την Φενέρμπαχτσε και έτσι καλείται όπως πέρυσι με τη Μονακό να πάει να κάνει και αυτός break.

Ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό πρώτο δεκάλεπτο και φάνηκε πως θα ήταν εύκολα ο νικητής του αγώνα. Οι Πειραιώτες έκλεισαν την πρώτη περίοδο με +14 πόντους, 24-10, όμως στη δεύτερη η ομάδα έδειξε άλλη εικόνα. Εκεί η Φενέρ πήρε τα ηνία, πέτυχε αυτή επι μέρους 24 πόντους με τον Ολυμπιακό 13 και έτσι μπήκαμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 37-34.

Στην τρίτη περιοδο οι ομάδες έδωσαν σκληρές μάχες αλλά ο Ολυμπιακός κρατούσε το προβάδισμα κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +5, 56-51, και έτσι όλα θα κρινόντουσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εκεί ο Σλούκας προσπάθησε να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο προβάδισμα, αλλά η Φενέρ πρρασε για δεύτερη φορά μπροστά μετά το αρχικό…0-1, και από εκεί και πέρα όλα θα κρινόντουσαν στις λεπτομέρειες. Έτσι τα αμυντικά ριμπάουντ που έχασε ο Ολυμπιακός στο τέλος καθώς και οι κακές επιλογές έφεραν την ήττα με τελικό σκορ Ολυμπιακός – Φενέρ 78-82.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 18 (1), Σλούκας 18 (2), Γουόκαπ ​9​,​ ​ΜακΚίσικ 8 (1), Φαλ 7, Κάνααν 6 (2), Πίτερς 6 (1), Παπανικολάου 4 και Μπολομπόι 2.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!