ΜΠΑΣΚΕΤ

Αύτα είπαν Μπαρτζώκας και Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα

Στα κάκιστα ποσοστά της ομάδας, αλλά και στην… ανυπομονησία των παικτών του απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε πολύ αποφασιστικά και δίκαια νίκησε. Πήρε αυτοπεποίθηση από την φτωχή μας εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού σκόραρε 8 πόντους με ζονγκ στην λήξη των επιθέσεων. Αυτό τους έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εμάς τα ποσοστά μας ήταν άθλια. Είχαμε 4/16 βολές, 25% στο τρίποντο, είχαμε 40% στο δίποντο. Προφανώς έχουμε μεγάλη ευθύνη για το πώς διαχειριστήκαμε το ματς και πώς το χάσαμε. Όμως, ήταν ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως θα μάθουμε από αυτό και θα είμαστε πιο ήρεμοι και υπομονετικοί. Δεν θα θέλουμε να τα τελειώσουμε από το πρώτο μέρος, γιατί όλα αυτά τα ματς κρύβουν δυσκολίες. Ο Παναθηναϊκός βρήκε το μομέντουμ στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και το κέρδισε».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, τόνισε: «”Προσεγγίσαμε διαφορετικά το παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα δύο απέναντι στον Ολυμπιακό. Στην επίθεση αλλάξαμε πολλά, στα προηγούμενα δύο δεν είχαμε τον Μήτογλου μαζί μας. Είναι σημαντικός για εμάς γιατί παίζει σε δύο θέσεις, στο 4-5 και μπορεί να βρει πολλά ανοιχτά σουτ. Κλείσαμε τους χώρους αμυντικά. και πήραμε τα ριμπάουντ. Επιθετικά δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, είχαμε πολλά λάθη, όμως και για τον Ολυμπιακό ήταν πολύ περίεργο βράδυ, είχε 4/16 βολές. Ήταν κακή βραδιά και εμείς το χρησιμοποιήσαμε. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!