ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάκιστη βραδιά, δικά του λάθη και… ήττα

Μια ήττα που σίγουρα τον αφήνει αρκετά πίσω από το στόχο του, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνώρισε ο Ολυμπιακός που ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος τεχνικός, Ανιγκό, ξεκίνησε με τρεις αλλαγες σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ καθώς έβαλε τους Χάμες και Ελ Αραμπί στις θέσεις των Βαλμπουενά και Μπακαμπού, ενώ στην αρχική ενδεκάδα χρησιμοποίησε και τον Μασούρα αντί του Μπιέλ, που είχε ξεκινήσει στο Καραϊσκάκης με αντίπαλο τον δικέφαλο του Βορρά.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό και με φθηνά δικά τους λάθη “δώρισαν” δύο γκολ στον Παναθηναϊκό. Αρχικά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε μια φάση που δεν έδειχνε να είναι επικίνδυνη, έκανε λάθος και ο Σπόραρ το εκμεταλεύτηκε και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια μόλις 7 λεπτά μετά, το κακό διπλασιάστηκε καθώς σε εκτέλεση κόρνερ ο Ελ Αραμπί πέτυχε αυτογκολ και έγινε έτσι το 2-0 που εν τέλη ήταν και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη ο Ανιγκό με το καλημέρα αντικατέστησε τους Χάμες και Ελ Αραμπί που ήταν αρνητικοί και πέρασε τους Μπιέλ και Μπακαμπού, όμως η ομάδα δεν βελτιώθηκε, δεν απείλησε (αλλά ούτε και απειλήθηκε) και έτσι το 2-0 ήταν ένα σκορ που αφήνει τον Ολυμπιακό 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Επόμενος αγώνας την Μεγάλη Τετάρτη με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!