ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε τη Φενέρ και έκανε το πρώτο βήμα για το Final-4

Το 1-0 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε για τα playoffs της Euroleague έκανε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με σπουδαία άμυνα και έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο, με τη διαφορά να ανοίγει. Η Φενέρ όμως απάντησε με δικές της καλές άμυνες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην τελευταία επίθεση του δεκαλέπτου με 19-21.

Το 2ο δεκάλεπτο η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Παρά το ότι ο Θρύλος έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 37-35, η Φενέρ έδειχνε πως ήταν πιο συγκεντρωμένοι και μπορούσε να κάνει τη ζημιά.

Στην τρίτη όμως περίοδο τα πράγματα άλλαξαν. Ένας καφτός Κάαναν που έφτασε τα 6 στα 7 εύστοχα τρίποντα εκτόξευσε τη διαφορά υπερ του Ολυμπιακού και το 63-51 που ήταν το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου έδειξε πως ο Ολυμπιακός ήταν το πρώτο φαβορί για τη νίκη. Έτσι στην τελευταία περίοδο με τους Σλούκα και ΜακΚίσικ να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Κάαναν, οδήγησαν την ομάδα του Θρύλου στη νίκη με 79-68. Για ένα ακόμα ματας, MVP ήταν ο Βεζένκοφ που πέτυχε 19 πόντους μοιράζοντας και 3 ασίστ.

Ολυμπιακός, (Μπαρτζώκας): Βεζένκοβ 19 (3)​, ​Κάνααν 18 (6), ΜακΚίσικ 11 (3), Φαλ 9​, Γουόκαπ 7 (1), Σλούκας 5 (1), Μπλακ 4, Παπανικολάου 3 (1) και Λαρεντζάκης 3 (1)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!