ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 1-0 και σκόρερ τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν απέναντι τους μια ομάδα που πήγαινε μόνο για τη νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα αλλά κάτι τέτοιο δεν το έδειξε ούτε μια στιγμή μέσα στο παιχνίδι.
Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και δημιούργησε ευκαιρίες με τον Χουάνγκ αρχικά και στη συνέχεια με τον Μπακαμπού.

Στο δε, δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός έφταινε πιο εύκολα στην εστία του Παναθηναϊκού και η προειδοποιητική βολή ήρθε με τον Εμβιλά που έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Έτσι η αμέσως επόμενη καλύτερη στιγμή κατέληξε σε γκολ. Ο Ροντινέι μπήκε από τα δεξιά, πάσαρε στον ξεμαρκάριστο Ρέαμπτσιουκ και αυτός με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Εκεί ο Παναθηναϊκός λίγα λεπτά αργότερα έκανε την πρώτη του καη στιγμή όταν ο Μπερνάρντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Τζολάκη. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκη έχασαν άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Βρουσάι, όταν με τακουνάκι ανάγκασε τον Μπρινιόλι σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση κρατώντας το 1-0. Στη συνέχεια τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα, ο ΠΑΟ έχασε μια τελευταία ευκαιρία με τον Μπερνάρντ, ενώ οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με 10 την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Ραμόν. Τελικό αποτέλεσμα, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!