ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μακάμπι Τ.Α. – Ολυμπιακός

Στη Σερβία βρίσκεται ο Ολυμπιακός ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στη Maccabi Tel Aviv, στο πλαίσιο του δεύτερου ματς στη φάση των «16» του UEFA Conference League.

Οι Ισραηλινοί είχαν πάρει τη νίκη πριν από μια βδομάδα με 1-4 μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να ρωτάτε, στη συνέντευξη Τύπου, αν μπορεί να γίνει ένα θαύμα σήμερα και ο ίδιος να αποκρίνεται λέγοντας:

“Όπως το είπατε, πρόκειται για θαύμα. Θα μπορούσε να συμβεί και θα ήταν ένα θαύμα αν συμβεί. Θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας για τα δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε με Μακάμπι και Παναθηναϊκό, λίγο πριν έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και αυτός είναι ο σκοπός μας και να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας με μία καλή εμφάνιση.

Η αναμέτρηση λοιπόν στη Σερβία θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόρασή της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 2 HD.

Δείτε επίσης την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του ντέρμπι αιωνίων, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!