ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τελειότητα μιας… εκκρεμότητας

  • Η μεγαλύτερη δικαίωση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι το γεγονός ότι στο σημείο που (άδικα και καταδικαστέα) “σταυρώθηκε”
    να έχει γίνει σημείο αποθέωσης μετά από κάθε επιτυχία την ομάδας που ο ίδιος έχτισε.
  • Ο κοουτς Μπαρτζώκας όπως δήλωσε και ο ίδιος δημόσιος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει στόχος συστηματικά απο συγκεκριμένα μέσα και ανθρώπους για έναν και μόνο λόγο.
    Γιατί βλέπουν ότι εντός των τεσσάρων γραμμών τους έχει συντρίψει με κάθε τρόπο και σε κάθε διοργάνωση.
  • Δεν ξέρω τι αποτελεί μεγαλύτερη ντροπή για μια ομάδα, να κάτσει να ολοκληρωθεί ένα ματς και ό,τι γράψει το κοντέρ ή να προκαλέσουν διακοπή του αγώνα σχεδόν 14(!!!) λεπτά πριν την λήξη του.
  • Στον τρίτο και τέταρτο τελικό ο Ολυμπιακός έδειξε απλά και κατανοητά την πραγματική αγωνιστική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων όλη τη σεζόν.
  • Ακόμα ένα δείγμα του πόσο έχει ξεφύγει αυτή η ομάδα είναι το γεγονός ότι κατακτώντας τα πάντα στην Ελλάδα με χαρακτηριστική άνεση, έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας και μέσα μας υπάρχει μια μικρή στεναχώρια.. ένας κόμπος στο στομάχι απο το “καταραμένο” σουτ του Γιούλ.
  • Τεράστια υπόθεση όλοι οι στρατηγοί στις … θέσεις ευθύνης της ομάδος να είναι πάνω απ’ όλα πραγματικοί Ολυμπιακοί.
    Το ερυθρόλευκο πάθος τους για τον σύλλογο, θα είναι οδηγός για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
    -Δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει αλλά θα ξανά δούμε αυτή την ομαδάρα τον … Οκτώβριο.
  • Λίγη τύχη θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τροπή των υποθέσεων με τις ανανεώσεις και είμαστε σίγουροι ότι του χρόνου θα παρουσιάσει κάτι μοναδικό.
    Υπάρχει μια εκκρεμότητα εδώ και δύο χρόνια.. μια εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει και θα κλείσει με τον δικό του τρόπο.
    Όταν θα συμβεί αυτό το… Ραντεβού στο πάρκινγκ θα είναι ιστορικό και ανεπανάληπτο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!