ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σλούκας δικαίωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κώστας Σλούκας.

Ο Έλληνας γκαρντ αφού δεν τα βρήκε το 2015 με τον Ολυμπιακό και για… 5 πάνω 5 κάτω υπέγραψε στη Φενέρ, αφού γύρισε το ’20 και το ’23 ήθελε 5 λεπτά πάνω, 5 κάτω, τελικά πάει στον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, πριν καν μάθουν σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Σλούκας, ένιωσαν το πόσο κακή συμπεριφορά είχε ο παίκτης απέναντι στο όλο σύνολο της ομάδας που είχε φτιάξει ο Μπαρτζώκας! Μια ΟΜΑΔΑ που δύσκολα την βρίσκει κανείς στην ιστορία του μπάσκετ, που όμως ποτέ δεν αποτέλεσε πραγμαρικό μέλος της!

Ο κόσμος πλέον είναι 100% δικαιωμένος καθως η επιλογή του Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ΠΟΤΕ δεν του άξιζε κάτι παραπάνω από το απλά να είναι άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακου. Ο κόσμος είναι δικαιωμένος γιατι τον ενόχλησε ότι ποτέ ο Σλούκας δεν σεβάστηκε εκτός από τον ίδιο τον κόσμο, τους προέδρους, τον Μπαρτζώκα και πάνω από όλους τους φίλους – συμπαίκτες του!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!