ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύο νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο το πρώτο από τα δύο παιχνίδια του με την Τσουκαρίτσκι και οι ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν δύο νέα ονόματα στην Ευρωπαϊκή τους λίστα.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες έκαναν χρήση του δικαιώματος να κάνουν δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα τους και γι αυτο και συμπεριέλαβαν τόσο τον Έσε που ανακοινώθηκε προ ημερών, όσο και τον Ομάρ Ρίτσαρντς.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι αριστερός μπακ και ήρθε σήμερα στη χώρα μας δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε ότι εκτός του αυριανού αγώνα είναι ο Ρόντινεϊ που αποβλήθηκε στο ματς με την Γκενκ, με τον Μαρτίνεθ να μην έχει άλλο πρόβλημα.

Τελειώνοντας να πούμε επίσης πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας έμειναν ο Μαυρουδής και ο Μπρνιτς με τον τελευταίο να έχει δικαίωμα να δηλωθεί στη φάση των ομίλων του Euripa League καθώς είχε παίξει στην Ευρώπη με τη Μάριμπορ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!