ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Μετά την Ευρώπη και την τριάρα στην Τσουκαρίτσκι, o Ολυμπιακός επιστρέφει στην Ελληνική πραγματικότητα της Super League.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν απόψε το βράδυ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Ατρόμητο και θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη τους στην πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Οι Πειραιώτες μάλιστα θέλουν τη νίκη καθώς έτσι θα εκμεταλευτούν και βαθμολογικά το χθεσινό στραβοπάτημα της ΑΕΚ, όπου ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Πανσερραϊκό και από νωρίς στο πρωτάθλημα θα είναι αυτός μπροστά από τους κιτρινόμαυρους.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Πάμε να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα του Ολυμπιακού, την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!