ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός των 13ών σερί προκρίσεων και ο… πρέσβης

Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης σε ευρωπαϊκό όμιλο προχθές και αυτό δεν έγινε μετά από καιρό αλλά για… 13η σερι χρονιά!

Αν κάποιος βέβαια δεν γνώριζε πολλά από ποδόσφαιρο θα… μπερδευόταν λίγο καθώς αυτή τη βδομάδα θα διάβαζε (από τα αντικειμενικά σάιτ βεβαίως – βεβαίως) για τον… πρέσβη της Ελλάδας τον… Panathinaikos!

Ναι κύριοι στην Ελλάδα μας όταν ο Ολυμπιακός προκρίνεται για 13 σερί χρονιές σε ευρωπαϊκό όμιλο είναι… άλλη μια μέρα στη δουλειά. Όταν ο Παναθηναϊκός το πετυχαίνει μετά από… 7 χρόνια είναι πρέσβης και γνωρίζει από ευρωπαϊκά σαλόνια όσο κανείς.

Βέβαια αν κάτσουμε να ψάξουμε ποιος έχει πιο πολλές ευρωπαϊκές νίκες, ποιος κράτησε ΜΟΝΟΣ του την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια με πολύ καλές πορείες και ποιον υπολογίζουν και γνωρίζουν περισσότερο στην Ευρώπη οι ξένοι σύλλογοι, εκεί κάποιοι θα δυσκολευτούν να γράψουν την αλήθεια.

Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, θες να είσαι πρέσβης θα είσαι πρέσβης, απλά τα ακούει η Καμπάλα, η Οντένσε και κάτι άλλες και εκτός από εμάς γελάνε και αυτές…

Υ.Γ. Για την ΑΕΚ δεν θα σχολιάσουμε κάτι, καθώς όταν εμείς παίζαμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο το εισιτήριο για τον προημιτελικό του Champions League, αυτοί έπαιζαν με τη Ραφήνα ντέρμπι Γ’ Εθνικής…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!